HACCP

HACCP

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) je systém stanovení kritických bodů, který pro provozovatele komerčních restaurací, firemních stravovacích zařízení, kaváren, bister, škol, školek a prodejen potravin, vstoupil v platnost dne 1.1.2006 Nařízením Evropského parlamentu a Rady (ES) č.852/2004 ze dne 29.dubna 2004. Uvedená legislativa se také týká výrobně-dodavatelského řetězce oboru potravinářství.

Naše služby

Máme osvědčení zpracovávat a zavádět systém HACCP, provádíme pravidelné audity provozoven a odborné školení personálu. V případě zájmu, Vás můžeme zastupovat v rámci kontrolních dnů věcně a místně příslušných orgánů státní správy.

Preventivní ochrana DDD

Pro naše klienty zpracováváme systém "Preventivní ochrany DDD", který obsahuje kompletní řešení nařízení EU.

Deratizace, dezinsekce a dezinfekce

Nejedná se pouze o administrativní úkon. V prostorách vaší provozovny provedeme deratizaci, dezinsekci a dezinfekci, budeme provádět pravidelnou kontrolu a monitoring tak, aby případný výskyt škůdců byl okamžitě podchycen a zlikvidován. K tomu obdržíte podrobnou dokumentaci, kterou v případě potřeby předložíte kontrolnímu orgánu.

Zavedení systému HACCP

Vyrábíte nebo prodáváte potraviny? Vedete restauraci či jiné stravovací zařízení? Pak ve Vašem provozu musí být zaveden systém HACCP.

Odborná konzultace

Potřebujete odbornou konzultaci v oblasti HACCP nebo přímo DDD služby s ním spojené? Kontaktujte nás na +420 737 963 450. Rádi Vám pomůžeme!